Direktlänk till inlägg 1 juli 2015

Blandade känslor

Av anders andersson - 1 juli 2015 18:29

Resan

Resan till Vegas gick via London och San Francisco och innan vi var på hotellet hade vi varit i farten i 25 timmar. Själva flygandet var helt ok, vi spelade Sviten och jag såg 3 filmer på långflygningen. Tyvärr vill inte min Halsfluss ge med sig riktigt och efter några timmar började både ögon och näsa rinna. Dessutom ont i öronen från och till.


Stratosphere

Framme på hotellet så checkade vi in och fick våra rum. Fixade spelkort åt Krister och jag kollade mitt spelkort. Hade 300 dollar att spela slots för KLONK!!!. Nizze och Krister var hungriga så de gick till donken medans jag gick till kiosken och köpte lite smått att ha på rummet.


Dagen efter ännu en natt med dålig sömn och igengeggiga ögon så gick vi vår morgonpromenad och köpte vatten. Sen frukostbuffe där dom har allt och lite till för 12 dollar. Eftersom jag har ont i halsen så blev det en del "mjuka" rätter som slank ner tillsammans medJos och te. Framförallt så var det mjukglassen som smakade bäst.


Till vår fasa så märkte vi att Stratosphere har dragit in på 11-turrorna och har bara en vid 19, så vi fick kolla datorn efter lämpliga turneringar på andra casinon. Krister och jag gick och satte os i bubbelpoolen en kortis innan vi drog iväg och spelade poker.

 

Pokern

Vi valde Treasure Island och deras 11 turra och jag tillsammans med Krister spelade den. Tyvärr blev vi inte fler än 10 st i turneringen och Nizze fick inte plats. Blev tillslut 3a och fick 100 dollar, 35 dollar plus då turneringen kostar 65.

Vi spelade sen alla 3 14 turran och där blev vi tillsist 35 startande och jag nådde finalbordet som 5-6 ungefär. En gigantisk chipleader och en på andra plats med betryggande marginal till 3an. Vi andra låg mellar 8 och 25000. Spelade hela 40 minuter på finalbordet innan första åkte ut. Med 9 kvar ställer jag med 14000 på sb och bb säger att han måste syna då det "bara" är 10000 till. Han har 10.2 mot min Q8. floppen 969, turn 2 och river 6. Klarar mej på att rivern tvåparar bordet. Efter det så börjar folk åka ut och med 6 kvar så ligger jag klar 3a. Inget bubbelpris förhandlas fram och en kille som var nere i 1000 marker på 2000/4000 bubbalr med sina 88 mot 1010. ITM igen tänkte jag. Hittar AQ (hathanden) En liten stack ställer allin jag synar och chip2an ställer allin vilket jag oxå synar. Möter AJ och 55.Floppen AQ4 turn Q och jag är plötsligt 2a.


¤an åker snabbt därefter och med 3 kvar så börjar jag äta mej ikapp chipleadern. Slår ut 3an och hanmar HU med ca 1/3 av markerna. Böljar lite fram och tillbaka. Hittar en 9,7 och har bb han höjer till 32000 och jag synar. floppen  blir 5,7.8 och jag betar han ställer och jag känner att kjag måste syna. Han vänder upp A5 och ingen av oss träffar något mer. Vi räknar markerna och har exatkt lika mycket och ASON har gjort det igen. Min 6e seger i Vegas :)


751 dollar i fösta och sammanlagt 675 dolar plus på turneringen efter dricksen.

Går till hotellet från TI och väl framme så ska 19 turran på hotellet starat. Går inget vidare för mwj och jag åker ut efter 5 perioder och går och sover några timmar. Nizze slutade 4a och fick in lite stälar. Krister plussade ca 300 dolar på maskinerna och efter sovit några timmar så spelade vi lite texas mot dealer och gock hela 2 dollar plus.


Niu har jag tagit morgonpromenad och ätit frukost. en dopp i bubbelpoolenfem minuter och sen upp till Rio och spela bountyturneringen (event 62). Börjar bra men kan bli bättre.


Sjuk

Fortfarande ont i halsen och geggarigen i ögonen, men på bättringsvägen. Hoppas att penicillinet vinner kampen snart


Må gött där ni är/Evert Ason Andersson


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards