Direktlänk till inlägg 7 juli 2016

Långa dagar

Av anders andersson - 7 juli 2016 01:29

Inte hänt så mycket egentligen sen jag skrev sist, dagarna blir långa när man inte har så mycket pengar att röra sig med.


Hade gett min guddotter "presentkort" på Victoria Secreet när hon fyllde år och när hon gick ur 9:an plus att hennes storasyster önskade sig samma när hon fyller år. Så gårdagen (läs tisdag) blev en shoppingdag där jag inhandlade 15 trosor i alla möjliga modeler och färger. Blickarna från alla damer där inne är alltid lika kul att studera när jag letar storlekar och hänger ännu ett par trosor på vänster hand.


Väljer sen att vandra från affären "hem" till hotellet med min fina rosa påse och mina rosa solglasögon. Efter handlandet så blev det buffé där jag träffade en svenskfamilj och fick prata lite svenska vid mjukglassmaskinen. Gick sen till rummet och skulle bara vila en stund och somnade givetvis. Gick sen ner till Casinot och satte mej vid en maskin och kollade igenom telefon och beställde dricka. Fördelen med att inte ha pengar är att man tappar lite vikt, nackdelen är att dagarna blir fruktansvärt långa.


Eftersom jag sov på eftermiddagen så kunde jag inte sova i natt. Ringde upp yngste grabben å sjöng på hans 20-årsdag och nu är jag inte längre tonårsförälder. Hittade i alla fall ett av mina favvoprogram på TV "Våra värsta år" som körde 3 avsnitt efter varandra :). 


Somnade runt 5 och vaknade när de ville städa rummet vid 10. Gick efter stund ner till buffén och åt frukost. Mos, bacon, bönor, lök, melon, Glass i stora lass m.m plockade dessutom med mej 2 munkar till rummet. Rummet städat när jag kom upp, och jag kryper ner mellan de nya lakanen och kollar matchen mellan Wales och Portogal, somnar i halvtid och vaknar när de blåser av matchen. 


Resten av dagen blir lugn med någon promenad, kanske en tur upp i tornet, men i morgon ska jag försöka ta mej i kragen och besöka Rio.


Lördagen närmar sig med snigelfart, hoppas på en bra start och att de 50000 man får i startstack växer under dagen så man kan komma till dag 2 med en spelbar markerhög. Förra året var jag bästa svensk första dagen och låg bra till efter matpausen i dag 2. Sen blev jag flyttad till annat bord och blev kortkall. Målet är att gå längre än förra året, men delmål ett är att överleva dag 1.


Vet inte vad folk tycker om mitt skrivande, kommentera gärna. Ser hur många träffar jag får, men inte om det är läsvärt. 


Må gött därhemma./kram Ason



 
 
Ingen bild

Backman

7 juli 2016 03:42

Kul läsning.😉

 
Ingen bild

Klöven

7 juli 2016 06:33

Trevligt att följa och dessutom borde det vara gott att skriva av sig lite? Kanske mindre kul nu om du softar men ändå... Keep it up ason!

 
Ingen bild

Micke Norinder

7 juli 2016 15:25

Kämpa ason!!!!!

Lycka till på lördag nu. Kom ihåg... Va ska fisken ha????

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards