Direktlänk till inlägg 7 juli 2015

Närmar sig.

Av anders andersson - 7 juli 2015 09:06

Söndagen


Vi checkade ut från Stratosphere jag och Nizze, medans Krister bor kvar. Nizze fixade så att Krister fick hans fria nätter (3 st) och fick på så sätt ca 260 dollar biligare för rummet, Vi lämnade våra väskor hos Krister. Sen drog vi ner och checkade in oss på Palazzo, men rummen var inte färdiga så vi tog bussen upp till Rio där jag reggade mej för Main. Fick bord röd 69 plats 6. Vi gick förbi och tittade vart jag skulle sitta och gick sen och åt. Jag lovar att den köttfärslimpan som jag åt är något av det godaste jag nånsin ätit och troligtvis så kommer det bli några kötttfärslimpor på Rio under veckan :)


Efter maten drog vi ner till Palazzo och fick våran svit. Rummet hade både dusch och badkar, 3 tv-apparater, 2 sängar, soffgrupp, bord med 3 stolar, skrivbord och skrivare m.m Nizze hittade fjärrkontrollen för gardinerna och vi roade oss med att dra för och dra igen åtskilliga gånger. 


Pokern spelade vi på Stratospehere vid 19 och det flöt på bra för mej. Nizze och Krister åkte tidigt, medans jag tog mej till finalbordet. dock så gick det inte hela vägen utan slutade 8 av 45 (5 priser). 


Jag och Nizze hämtade våra väskor på Kristers rum och drog sen till vårt nya hotell. Vi gick ner på hotellet casino och brände snabbt 200 dollar var och sen lovade vi oss själva att inte spela här något mer. Väl på rummet igen dröjde det  inte länge förrän vi slocknade och jag vaknade inte förrän 10,10 nästa morgon.


Måndag

Vaknade som sagt 10.10 och Nizze sa att vi borde sätta fart då vi skulle spela 11 turran på Treasure. Tandborstning å sen iväg till affären för att köpa lite frukost. Mötte upp Krister vid pokerrummet och det blev bara 9 spelare på turran, dock hade de en vinstgranati på 500 dollar. 3 priser där Krister åkte tidigt och jag bubblade. Nizze lyckades knipa 2a platsen och 150 dollar. Vann gjorde en kille som hade all matjord i fickorna som denna jord kan uppbringa. 


Krister kom tillbaka till pokerrummet lagom till att jag åkte ut och frågade när nästa turra började. 14.00 svarade jag och han gick och anmälde sig. Nizze och jag gjorde honom sällskap även i denna turran. Nizze hade dock inte samma tur i denna utan åkte på 11 plats av 35. Han drog till rummet medans jag och Krister nådde finalbordet. I andra pausen gick jag ut och fick lite värme i kroppen, där satt en mörkhyad man och bad folk om pengar till "hot dog". Gick fram och gav honom drygt 1 dollar i mynt. Hans ledsna ögon bad om lite mer så han kunde köpa en varmkorv. Jag grävde ner handen i fickan och tog upp en 5 dollarssedel. Mannen blev så glad att tårarna rann på honom och han kramade mej länge å väl, sen stutsade han upp och in på Treasure. jag åkte ner mot pokerrummet och träffade Krister och berättade om mannen för honom och till min glädje så ser jag samma man köpa en korv för pengarna. Jag går fram till honom och han frågar om han kan få en korv till. Jag frågar om hans namn och han säger att han heter Charles. Jag köper honom en korvmeny och han får behålla växeln på en 10 dollarssedel.


Missar första handen efter pausen som är min big blind och svär lite över detta, dock höjer dom potten och det blev nog billigast att jag inte såg korten. Hittar AA i nästa hand och dubblar upp :) Tänkte det var god karma att ge mannen mat, så nu får jag korten :) Krister åker ut som 8 och han drog till sitt hotell. Bubbelpris till 6an och med 4 kvar så ställer jag all in med pocket 7or och möter 2 överkort som träffar. 178 dollar för besväret och ännu en cash på resan.


Går till rummet och duschar för att sen dra  till Stratosphere för att äta på "top of the world" som resturangen i toppen av tornet heter. Nizze får en varning på telefon om stora vattenflöden i Vegas och precis efter vi kommit in på Stratosphere så öppnar sig himmlen med blixtrar och skyfall. Ser senare på tv att gator är översvämmade och att undergångar är avstängda pga vattnet. Vi åt en 4 rätters meny uppe på resturangen och jag betalade 2/3 av min mat med poängen på spelkortet. annars hade menyn kostat 90 dollar plus drickan och dricks. Värt varenda öre, med tanke på utsikten och den goda maten. 


Efter resturangbesöket gick vi och spelade roulette vilket gick åt långskogen, brände sen 100 dollar på texas mot dealer och lika mycket på maskinerna. Krister drog in några hundra på maskin och vi lämnade honom fortfarande spelandes med leende på läpparna.


Väl på hotellet så rakade jag mej och nu skriver jag denna blogg. I morgon börjar allvaret och stort ansvar ligger på min axlar. Stort tack till er som köpt andelar i mitt spel, jag ska förvalta dom så gött jag kan. Några har ännu inte betalt sina andelar och de förfaller om vi inte gjort upp något annat när jag börjar spela turran. Finns ett fåtal andelar kvar om någon mer är sugen på att dela av min kaka :)


Ställer klockan på 10.00 i morgon, självförtroendet är på topp. 12.00 lokal tid börjar äventyret (21.00 svensk tid) Jag kommer uppdatera tätt för mina "andelsägare" i gruppen på FB och i min status på FB i pauserna. Man kan oxå följa rapporter på poker.se och WSOP.com.


Nu blir det natt/EVERT

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards