Alla inlägg den 19 juni 2016

Av anders andersson - 19 juni 2016 07:33

Fyra dygn har vi hunnit med att vara i Las Vegas, resan över gick smidigt och vi landade vid 15.00 Vegas tid. En timme senare var vi på hotellet. 19.00 spelade vi den första turnering. Dock ingen större lycka där. Dagen efter visade jag Kjell buffen och sen dess äter vi våra frukostar där. Vi sade sedan poolen och där har vi varit alla dagar utom en hittills. 


På onsdagen spelade vi tre turneringar utan någon större lycka, närmast var jag på Luxor där jag bubblade. Tog sovmorgon på torsdag och åkte sen till Rio och reggade oss till event 27. Spelade även en turboturra där som inte gav några pengar. Visade Kjell mitt favoritspel på casinot och han blev frälst. Spelet är Texas mot dealer. När någon av oss åker ut så vet den andre vart vi kan hitta varandra. På kvällen vid texas mot dealer så fick jag en straight flush och slutade ca 550 plus


Fredagen skulle vi spela event 27 senior 50+. 5000 i strartstack gjorde att spelet blev chansartat. Fick en bra start och var uppe i 11000, men under 4 perioden så var alla marker borta. Kjell mötte samma öde i samma period. Besvikna så åkte vi tillbaka till Stratosphere och  spelade 19 turneringen utan framgång. Kjell nådde finalbord men långt från pengarna.


Lördagen spelade vi lite texas mot dealer innan vi skulle spela turra på Treasure. Fick en fyrtal i knektar och växlade ut 55 dollar plus innan vi drog till tuuran, och äntligen kom någon av oss i pengarna. Kjell blev 2a och vann 440 dollar. Stratosphere turran på kvällen blev dock en snabb historia och vi var tillbaka vid texas mot dealerbordet. Bestämde oss för att spela ihop och jag. Vi gick in med 195 och jag fick min andra straight flush :). Vi spelade 2-3 timmar innan vi växlade ut 600 dollar. En bra dag, men pokerframgångarna uteblir. Vann 10 dollar på roulette och fick 80 dollar på mina 20% i Kjells 2a plats.


I morgon blir det Luxor och eventuellt Treasure och givetvis Stratosphere på kvällen. 


Hoppas att nästa gång kunna skriva om pokerframgångar i en turnering.


Må gött



Ovido - Quiz & Flashcards