Alla inlägg den 21 februari 2012

Av anders andersson - 21 februari 2012 00:15

Pokersverige verkar bara diskutera en sak just nu, det stundade årsmötet den 26/2. Har nog aldrig sett så mycket skrivas om Svepof sen Kengate.(under den tiden satt jag i styrelsen och det blåste rejält)


Tyvärr tycker jag det gnälls för mycket åt alla håll och kanter, istället för att hitta en positiv lösning på förbundets framtid.


Ett "dream team" har satts ihop som vill  vara med och utveckla förbundet, detta "dream team" består mestadels av branchfolk. Klagomuren över detta lät sig inte väntas på och egenintressen och jäv målas upp som fan på väggen. Några vill ha en styrelse fri från branchfolk. Klubbledare från landsorten m.m


Jag tror en mix är bäst, vi behöver branchfolket för att få sajterna med oss på ett bra live-sm. Folk som når igenom med sina breda kontaktnät, men oxå eldsjälar från klubbarna som kan belysa klubbsverige ur den lille spelarens behov.


Senaste veckorna har jag känt en lust att hjälpa till igen med förbundet, dock inte säker på vilken roll jag vill och kan ta. Då jag satt med i styrelsen under Ken och Månssons tid tyckte jag vi lyckades nå sajterna och få med dem på SM, drygt 10 sajter hade kval och skickade spelare till Tallin. Som mest hade förbundet då 4500 medlemmar om jag minns rätt. Dit vill jag igen.


Har idag fått förfrågan om jag kan tänka mej att sitta i Svepof-styrelsen igen. Vet inte om valberedningen blev klokare av mitt svar, men jag vill se helheten innan  jag ska stånga min panna blodig för förbundets räkning. 


Sa att jag gärna ser en blandning och inte tror på en helt oberoende styrelse. Gärna "Dream team" kryddat med "klubbfolk"


Ska man vara med så är det 100% som gäller, inget halvdant tjafs. Viktigaste arbetet i styrelsen är vad den gör mellan mötena. Många tycker att de gjort sitt bara genom att vara på mötet.


Nu snurrar tankarna friskt i huvudet, vad har jag att tillföra, kan jag bidra med något konkret eller är jag med för att jag har en klubb? Ska jag vara med eller titta på? Mina fördelar ligger nog på att jag är föreningsmänniska uti fingerspetsarna och brinner för det jag tar mej för.


Sagt att jag inte behöver sitta i styrelsen utan kan hjälpa till vid behov.


Synd att man inte kan närvara på Årsmötet, spännade att se vad som kommer ut av detta.


Hoppas att de som väljs får chans att få förbundet på fötter utan att belackarna hänger över dom från dag 1.


Vilka som än blir valda så önskar jag er LYCKA TILL!


Nä nu får vi försöka kalla på John Blund, Fettisdagen väntar runt hörnet. En dag bättre än Julafton :)


/ason

Ovido - Quiz & Flashcards