Alla inlägg den 1 juli 2013

Av anders andersson - 1 juli 2013 20:43

Idag är det en vecka sen vi lämnade Sverige för att besöka den galna staden Las Vegas. 


I lördags tog vi bussen ner till Mandelabay och gick genom hottellen uppför strippen, lite go värme när vi vissa delar fick lov att gå på utsidan. Vissa hotell är fantastiskt fina och gigantiskt stora, så det är lätt att gå vilse. Stannade till och åt  Fat Burger innan vi gick upp till Cesar innan vi tog taxi till hotellet igen.


En fransman kom fram till mej och frågade vad jag hette då han tyckte han kände igen mej, jag sa mitt namn och sen sa han " du är pokerproffs eller hur?" - Nä sa jag. "men du spelar mycke poker" - ja.

" jag vistte det för jag har sett dej på pokerprogram i Frankrike, men mina vänner trodde mej inte". Jag lät honom tror att han hade rätt och nästa gång ska jag skriva en atograf till honom ;)


Söndagen var det dax för pker igen och andra framgången för mej


Morgonturneringen på Stratosphere lockade 45 deltagare och jag fick direkt skapligt med marker och efter det var jag alrdig i närheten att åka ur turneringen. En avgörande pott var det 2 spelare som var allin och vi var 3 till som synade är mina AJ vann efter A på flopp och A på river.

Som vanligt när man kommer i Pengarna började det talas om att deala om priset, dock sa olika spelare nej och vi spelade vidare. Var aldrig sämre an chiptvåa under de sista 4 timmarna av de 5 som turneringen tog. Till slut så var vi bara 3 kvar med ungefär lika stora högar och en deal gjordes som gav oss 499 dollar var. Inte en "riktig" turneringsseger men jag ficksätta min signatur på första plats :)


Kvällen tillbringades på "top of the World" resturangen i Stratospheretornet. Resturangen snurrar sakta och på 80 minuter har man "snurrat" ett varv. En 4 rätters middag åtnjöts där uppe och magen stod i 4 hörn när man tog hissen ner igen


I övrigt var det den värmerekord i Vegas igår och man pratade på 118 grader Fahrenheit, vilket är ungefär 48 grader celsius. Gött med värme då casinonen är svinkalla :)


Idag ska vi åka upp till RIO och spela en 235 dollars deepstack och jag satsade på att sova länge idag med förhoppning att gå långt i turneringen som kan locka upp emot 1500 deltagare. Vaknade vid halv 12 lokal tid.


Må pokergudarna hålla ett vakande öga på oss idag när vi ska upp och "slåss" med pokerproffsen


/ason



Ovido - Quiz & Flashcards