Alla inlägg den 7 juli 2016

Av anders andersson - 7 juli 2016 01:29

Inte hänt så mycket egentligen sen jag skrev sist, dagarna blir långa när man inte har så mycket pengar att röra sig med.


Hade gett min guddotter "presentkort" på Victoria Secreet när hon fyllde år och när hon gick ur 9:an plus att hennes storasyster önskade sig samma när hon fyller år. Så gårdagen (läs tisdag) blev en shoppingdag där jag inhandlade 15 trosor i alla möjliga modeler och färger. Blickarna från alla damer där inne är alltid lika kul att studera när jag letar storlekar och hänger ännu ett par trosor på vänster hand.


Väljer sen att vandra från affären "hem" till hotellet med min fina rosa påse och mina rosa solglasögon. Efter handlandet så blev det buffé där jag träffade en svenskfamilj och fick prata lite svenska vid mjukglassmaskinen. Gick sen till rummet och skulle bara vila en stund och somnade givetvis. Gick sen ner till Casinot och satte mej vid en maskin och kollade igenom telefon och beställde dricka. Fördelen med att inte ha pengar är att man tappar lite vikt, nackdelen är att dagarna blir fruktansvärt långa.


Eftersom jag sov på eftermiddagen så kunde jag inte sova i natt. Ringde upp yngste grabben å sjöng på hans 20-årsdag och nu är jag inte längre tonårsförälder. Hittade i alla fall ett av mina favvoprogram på TV "Våra värsta år" som körde 3 avsnitt efter varandra :). 


Somnade runt 5 och vaknade när de ville städa rummet vid 10. Gick efter stund ner till buffén och åt frukost. Mos, bacon, bönor, lök, melon, Glass i stora lass m.m plockade dessutom med mej 2 munkar till rummet. Rummet städat när jag kom upp, och jag kryper ner mellan de nya lakanen och kollar matchen mellan Wales och Portogal, somnar i halvtid och vaknar när de blåser av matchen. 


Resten av dagen blir lugn med någon promenad, kanske en tur upp i tornet, men i morgon ska jag försöka ta mej i kragen och besöka Rio.


Lördagen närmar sig med snigelfart, hoppas på en bra start och att de 50000 man får i startstack växer under dagen så man kan komma till dag 2 med en spelbar markerhög. Förra året var jag bästa svensk första dagen och låg bra till efter matpausen i dag 2. Sen blev jag flyttad till annat bord och blev kortkall. Målet är att gå längre än förra året, men delmål ett är att överleva dag 1.


Vet inte vad folk tycker om mitt skrivande, kommentera gärna. Ser hur många träffar jag får, men inte om det är läsvärt. 


Må gött därhemma./kram Ason



Ovido - Quiz & Flashcards