Direktlänk till inlägg 3 juli 2013

Det rullar på

Av anders andersson - 3 juli 2013 10:13

Nu har vi lämnat tisdagen bakom oss och kommit en dryg  timme in på onsdagen, Nizze skulle ringa och väcka mej 08.00 för frukost så det blir ca 6,5 timmes sömn om jag somnar snart.


Tisdagen bjöd på 2 turneringar, den första vid 11.00 och jag och Nizze spelade den. 47 startande och när vi når finalbordet så är Nizze chipleader efter med lite skicklighet och en stor potion tur rensat flera spelare på marker. 7 priser och med 8 kvar är vi på bubblan. Jag föreslår ett bubbelpris och bordet går med på det. Kort därefter tar jag min 3e cash på turneringar och får 65 dollar på bubblan. Nizze kämpar på och slutar till slut på en 2a plats och fina 413 dollar.


Eftersom jag och Nizze har 50% på varandra så får jag 200 dollar av honom och han 32 av mej efter vi dricksat dealerna.


Lite spel på maskiner innan vi ska byta om och äta buffén. Sätter in en hundring och får ut en lapp med 82 dollar på. Sparar den för att spela på senare.


Innan buffén så spelar jag och Nizze lite Sviten special och han vinner som vanligt over here.


På buffén väljer jag köttfärslimpa, potatismos, köttfärssås med drag i, lök och böner, majs och sen lite riven ost på det. Givetvis lite glass och några så gulliga muffinsliknade bakelser. Avslutar med lite melon :)


Andra pokerturneringen för dagen spelar jag, Ari och Nizze. Innan den byter jag om och sen sätter in lappen i maskin med 82 dollar. Vinner upp till 96 sen skyndar jag mej till turneringe som börjat.


Går lite fram och tillbaka, så jag funderar på att ställa och köpa in på nytt. Sitter med SB när jag ser ett A, ingen har agerat så jag ställer allin, BB har JJ och blixtsynar...Jag kollar andra kortet och ser ett A till :) Dubblar upp och får snart byta bord.  Hamnar på Nizzes bord och vi hamnar allin pre då Nizze har tröttnat på "tomtarna " vid bordet. Mina QQ står mot hans A8. Får byta bord igen och hamnar på Aris bord lagom för att se att hans A9 förlorar mot ett bättre A. Får nu en sagolig rush och när vi når finalbordet så är jag chipleader. Bubbelpris görs upp av de 9  som är kvar och spelarna ramlar ut en efter en. Jag och en kille som köpte in sig 3 gånger i turneringen är mer än dubbel så stora som de andra när vi är 5 kvar. Direkt efter en paus spelar jag ett färgdrag väldigt dåligt och tappar halva stacken. HAn som köpye in sig 3 gånger spelar allt och är ute på 4e plats.


En Amerikan från Seattle tar snart ledningen och jag kämpar i botten, lyckas dubbla några gånger och rätt vad det är så är vi bara 2 kvar. Jag och gubben från Seattle. Jag har 80000 och han ca 500000. Tar och tappar lite fram och tillbaka några givar innan vi hamnar allin, min K10 mot hans 5,2. Floppen har både en 5 och en K, turn är en förädisk 2a och river blankar....60 spelare deltog och jag lyckades i alla f ll komma 2a och fick ge tillbaka lite pengar till Nizze :)


2 plats gav 459 dollar och efter dricksen så fick vi 220 dollar var :)


Nizze och Ari går till sina rum och jag ska bara spela lite maskin för att bli av med mina 96 dollar på lappen. Ari visade en John Wayne-maskin som han drog in pengar på i går natt. Sätter in mina pengar där och snart lyckas jag få bonussnurr och pengarna rullar in. Efter fått bonusen 3e gången så växlar jag ut och på lappen står nu 300 dollar som jag ska visa upp vid frukosten :) 

Efter maskien så försökte jag övervinna monstren vid cashgame mot delare, men de tog ännu en hundring av mina kalleankapengar.


I morgon blir det frukost, sen poolen och 11.00 turran. Onsdagar är bountyturra dagar på casinot. Se upp alla fransmän, ryssar och Amerikan runt bordet för då ska Lepok resa rent :)


God natt och sov gött/ason



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards