Direktlänk till inlägg 6 juli 2013

independence day och Lepok HU

Av anders andersson - 6 juli 2013 13:14

2 dagar att skriva om, så jag varnar redan nu att detta kommer bli ett långt inlägg.


LIgger på rummet efter att ha pratat med min yngste son som fyller år idag. 17 år sen jag åkte som en fartdåre mellan Lesjöfors och Falun då grabben hade bråttom att träffa farsan, 45 min på BB sen var han född :)

GRATTIS SEBBEN!!!


Önskar jag var hos honom nu, men hans mor får ta hand om honom denna dag istället.


Indepenece day märktes inte så mycket förrän vi kom ner mot Ceasars och skulle äta Cheesecake. 70 min väntetid, men jag lovar det var det värt :) Innan på dagen hade vi spelat 11 turran utan framgång, sen var jag och fick tillbaka 402 dollar för fria nätter på hotellet.(får tillbaka 140 dollar till på måndag)


När vi ätit färdigt så skulle vi gå ner mot Bellagio och se vattenshowen, men jösses va folk det var ute för att se fyrverkeriet på nationaldagen. Det var nästan omöjligt att ta sig fram. Vattenshowen var sevärd, fyrverkeriet högljutt och färgsprakande. Saknade bara att alla skulle ha stämt upp i nationalsången efteråt, det hade varit maffigt. Då trafiken stod stilla så bestämde vi oss för att gå till vårt hotell, vilket tog ca 40 minuter. Vi bestämde oss för att spela 11 turran som jag åkte ur tidigt. Gick för att spela Texas mot dealer och denna gång besegrade jag monstren där, växlade in 140 dollar och ut 310 :) Före på dagen hade jag dock bränt 200 dollar på maskiner och 130 på turrorna.....Hissen upp mot rummet var en lite otäck resa då en frustande latino steg in och såg ut att kunna döda vem som helst. Han skulle till vån 23 och jag till 16, men jag gick av på vån 6 tillsammans med de andra i hissen och tog nästa.


Fredagen tänkte vi bedriva på RIO och spela deepstacken kl 15. Den var dock flyttad till 18 så vi åt lite, köpte en t-shirt och sen åkte vi ner mot Treasure Island för att spela 14 turran, 22 startande och jag och Nizze hamnar på samma bord och går skapligt första timmen. 20 spelar kvar efter första pausen. Sen börjar folk ramla ur och jag får byta bord, samtidigt hamnar Nizze i en 5 pers ALL In som han vinner med QQ och slår ut 4 spelar. Jag blir tillbaka flyttad och hinner tappa 4000 på enda handen vid andra bordet. Dröjer inte länge förrän det är finalbord , sedan Hissa åkt på 11 plats. Går i på finalbordet med 6500 och får världens rush. Slår ut personer på löpande band och några viktiga händer är min 10 J mot AQ, flopp en 10 han går allin med syn från mej, turn A och riiver en 10. Jobbat mej upp till 26000 när jag får 1010 och höjer upp, chipleadern synar, flopp A 10 X, jag checkar och han går All In :). Nu är jag gigantisk chipleader och vi är 5 kvar.Av 121000 har jag ca 80000 vid pausen, Nizze 2-3 på 15000.


Nere på 3 kvar så är det jag Nizze och en äldre man kvar. Nizze och han ligger ungefär lika på runt 20000. Jag lyckas dubbla upp mannen med mina AK mot hans A7 som floppar färgen. Till slut så lyckas jag få ut mannen och än en gång så sitter jag och NIzze HU i Las Vegas. Jag har 100000 och Nizze 21000, men han lyckas vända på steken och är en kort stund chipleader. Båda vill byta in Ari att spela i vårt ställe då vi suger på HU. Till slut lyckas jag dock vinna med A9 och för 3e året i rad har jag vunnit en turnering i VEGAS :) 


Efter turneringen så vandrar vi genom ett shoppingcenter, men köper inget där för att vi ska besöka outleten i morgon (lördag). Vi tar sen bussen till hotellet och Nizze sen några Volvo som ger honom några dollar i vår tävling och plåster på såren för förlusten ;) Duschar och sen middag på Roxy. På Roxy så sjunger personalen och jag btycker det är störttskön stämning. Betalar maten med de poäng som jag har på mitt "players card".


Spelar 19 turran men åker strax efter pausen. Går bort och spelar Texas mot dealer och lyckas plusa 60 dollar, Ari kommer förbi och har plusat 80 dollar på rouletten. Ari har haft den sjukaste oturen jag nånsin sett under senaste veckan. Han förlora oavsett vilken hand han spelar och hur stor favorit han än är....Vi ska gå och kolla hur det går för Nizze när vi möter honom i Casinot, ute :(


Jag ska spela 23 turran säger jag, de andra fundera på det och går för att dricka en öl på en resturang i närheten. 23 turran lockat till slut 56 spelare och Ari och Nizze dyker upp och spelar. Ari har som vanligt otur och åker tidigt. Nizze kämpar på, men röner samma öde senare. Själv började dåligt och bestämde mej för att gå allin och antingen dubbla eller gå och sova. Synade en höjning (samma kille höjde varje hand) med J5 på SB men 3500 kvar av 8500. Floppen hade J och en dansk höjer "höjarn" och så oxå jag, turn blankar och dansken checkar, höjarn går allin och jag säger " jag synar så jag kan gå till sängs". Han visar ett missat färgdrag och jag nästan tripplar och är snart chipleader :) 


Efter att lekt lite med mitt bord, förutom mot mannen till vänster om mej (som jag inte vann en hand emot) så var jag skapligt stor när vi var 13 kvar. Slog sen ut 2 i samma hand när jag fick syna 2 all in från min BB me Q 10. 

Träffade Q och var nu chipleade i turran :) Finalbordet var sanslöst och när vi var 5 kvar (8 priser) så var jag shortstack. Blindsen var 20000-40000 och lottot startade, jag var som lägst nere i 26000 med ca 600000 i spel. Dock så slutade det nästa för bra. vid 03.40 var jag HU för andra gången denna dag , dock med ca 100000 av 600000. HU varade i hela 2 händer innan vi hamnade Allin efter floppen AA4 med 2 hjärter. Jag hade QJ hjärter och motståndaren hade 4,6 , med träff på 4an. Jag missar färgdraget och turran är över. 420 dollar för besväret. 


Nu är klockan 05.05 och ska försöka sova någon timme innan shoppingen. Vem vet det kanske blir en pokerturra i morgon oxå :)


Kramar till alla där hemma :)


/ason 3 faldig mästare i Las Vegas ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards