Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

Sammanfattning av resa

Av anders andersson - 29 juli 2013 11:10

Nu har jag äntligen tagit tag i sammanfattningen av resa till Las Vegas, men kan lungt säga att ingen av oss ville åka hem.

Las Vegas är en helt galen stad och jag älskar den. Vi besökte bara Rio och WSOP 2 gånger och nästa gång så ska vi vara kvar över Main och försöka kval in till den. 


Höjdpunkterna på resan var våra middagar uppe på Top of the World, mäktig syn över Vegas från den snurrande resturangen i Vegas högsta byggnad. Givetvis min turneringsvinst ligger högt upp oxå, vunnit 1 turnering varje gång jag varit i Vegas och det på 3 olika Casinon. En 2a och 3e plats blev det oxå + några cashar till.

Ressällskapet var konon som vanligt, även om jag fick ett nytt smeknamn efter slagit ut Nizze. Clownfishen NEMO. Tack Ari, Nizze och Jari för underbara dagar i Vegas.


Mitt pokerspel slutade på ca 200 dollar plus, men med vår deal som jag och Nizze har (delar 50-50 på vinster i samma turra i Vegas) så hamnade jag på knappt 400 dollar minus. Tar man bort WSOP-eventet som ändock är speciellt så hamnade jag på plus igen. Man räckar som man vill ;)


En lärdom av denna resa är att låta bli maskinerna, jag brände alldeles förmycket på dom. Texas mot dealern gick oxå back denna resa även om jag lyckades vända tillbaka en del på slutet.


Poolområdet använde vi första veckan och njöt av vattnet solen och läsken i 47 graders värme.


I stort sätt alla matställen vi besökte var kanon (utom indiska på RIO som ockrade på priset på riset)


Hotellet Stratosphere gillar jag oxå, nu fick jag även tillbaka 542 dollar på hotellrummet pga att jag och Nizze hade fria nätter på spelkortet. 14 nätter i Vegas kostade 308 dollar :)


Minus på resan: Den var för kort, 15 dagar bara rusade iväg och den kan var minst 5 dagar till nästa gång. 

Lite minus var de värmeutslag som jag fick runt mina vader och var tvingad att ha långbyxor sista veckan och misssade poolen då.


Resa nästa år? Mycket troligt, har dock lovar yngsta grabben att åka på VM i fotboll om Sverige kvalar in.

Kanske går att kombinera. Kollade vad en resa skule gå på och i nuläget låg det på ca 7300, samma som vi betalade när vi åkte i år.


NU ser vi framemot nästa pokerresa som går till SM i Malta i oktober och då ska jag försöka blogga igen. Men först tar vi kvalet i helgen. Sugen på Malta? kom och kvala i Karlskoga på lördag :)


/Ason alias Evert alias Nemo




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anders andersson - 11 mars 2019 13:52


  Som vanligt händer det en del med och runt mej. De senaste 7 månaderna så har jag jobbat nere i Skåne/Blekinge hos IOGT-NTO som verksamhetsutvecklare. Jag har trivts med jobbet, men inte riktigt fått det sociala bredvid jobbet att fungera. Jag av...

Av anders andersson - 23 januari 2018 19:40

Efter ett mörkt 2017 så hade jag inga bra känslor in i det nya året.   Försökte isolera mej från allt och alla och tyckte mest synd om mej själv. Varför vet jag inte, jag har haft ett bra liv och fått uppleva mina drömmar. Fått 2 härliga ungar, b...

Av anders andersson - 29 december 2017 14:18

Blickar tillbaka på 2017 och ser mest mörker, visst har det hänt mycket bra saker men de överskuggas av allt tråkigt och sorgligt som hänt. Sen händer det ju rätt mycket runt mej även om jag själv är rätt lugn av mej.   Året innehöll 2 operatione...

Av anders andersson - 6 september 2017 23:17

Ligger i min lilla stuga och kollar på olika klipp på youtube. Fastnade på känslosamma låtar på olika talangtävlingar. Känner att mycket av de känslorna som jag tyckte borde kommit i somras nu släpper taget och tårar rinner och blandas med skratt o...

Av anders andersson - 2 juli 2017 10:56

Igår gjorde jag sista arbetspasset innan semestern. 5 veckor oplanerad semester var det länge sen jag hade. Oplanerad och oplanerad kan väl diskuteras. Hela familjen hemma över sommaren och jag är den enda som är ledig så jag får sköta markservicen n...

Ovido - Quiz & Flashcards