Alla inlägg den 8 juli 2012

Av anders andersson - 8 juli 2012 23:30

Helgen har varit intensiv och kroppen mår därefter, dock haft trevligt.


Började helgen med att jag och Gumman åkte på Putte i Parken, hon ville se KENT. De uppträde vid 23.30 och vi kom till Mariebergsskogen runt 16.30 Parkeringen de hänvisade till låg bortanför Sommaro och inget för oss då jag hade rullstolen med. 


Efter några irriterande samtal med vakter m.m så hittade vi en kundparkering till Sköna Fötter. Vi frågade om vi fick stå där och en stjärna i himlen fick dom av oss. Märkbart irriterad på Putte (vem fan nu det är) så kom vi in och kollade runt lite.


Efter en kopp kaffe lyssnade vi med ena örat på Räfen, ok folkmusik. Provade en Langos och sen Lyssnade vi på en bra Mellissa Horn i spöregnet (regnade sen nästan oavbrutet i 6 timmar). Kapten Röd blev min nya favorit. Familjen kan dom gömma någonstans och KENT var inte min grej... Blöta och fursna in i märgen så var det äntligen hemresa....Kom hem runt 03 och dök in under det varma täcket och somnade direkt.


Lördagen blev en dag i familjens teckan, grillning nere hos Mor. Inget regn men KNOTT. Grillningen skötte några tappra ute och vi andra tappra var inne på "verkstan" och åt upp maten. Alla syskon utom Roger var där, dessutom var Morbror Sören och Petra där. ca 20 person blev vi tillslut.


Söndagen bar bilen till Mora för att kolla marknaden där och hälsa på Gummans familj. Peter var ensam hemma, så barnen såg vi inte röken av. Marknaden var blöt, spöregnet förföljer oss. Slösade 60:- på chokladhjulet och 35:- på marknadsgodis. Träffade Sandra och Helene kort på varsitt ställe innan det blev avfärd till Rullbo och Svärföräldrarna. Kaffe och tupplur innan middagen. Grillad kylling är aldrig fel :) Vi pratade om att man aldrig ser älgar nu mer och på hemvägen satt jag undrade över detta när det plötsligt står en ko med kalv bredvid vägen och tittar på oss. Både Gumman och jag skiner upp och blir lite saliga. Regnet slår mot rutan och stundtals börjar man tro att det ska komma igenom... Vid Rämmenkorset 9 km hemifrån slutar det tvärt och spricker upp. Precis som om vädret välkomnade oss hem :)


Väl hemma försöker jag ladda telefonen och få igång den, men den strejkar, Regnet har hittat oss igen... Men nu är vi hemma utan tanke att gå ut. Pustar ut i soffan med datorn knät. Bästa jag hittade att titta på var Damgolf på TV10, på datorn följer jag WSOP och ser att 9 spelare gått vidare till dag 2 och väntar på rapporter från dag 1B. Hade gärna varit over there nu... De sista dagarna har jag valt att bara spela en turre på nätet varja dag. alla dagarna har jag hittat ITM, dock inga stora pengar än. Igår spelade jag 5 euro rebuy och fick in 30 euro på en 22 plats, i förrgår en 3e plats i PLO8 5 euro och 76 euro in på kontot. Dagens turra håller på och efter att ha tappat mer än hälften på en bluff så lyckades jag dubbla och trippla när jag låg på bubbla, Nu 10 kvar. vinnaren får 450 euro. Dock ligger jag 9 då jag var ner i 5000 av 555000 när mina händer kom. Finalbord vid 8 spelare och nu åkte en så 9 kvar. Ason siktar på finalbordet nu.


Trött men glad över helgen som faktiskt är en av de få som jag och Gumma tillbringat tillsammans på väldigt länge.

Tack för denna helg Towa Karlsson och till er andra God natt och sov sött , för det ska jag göra efter poker är slut


Over and out/ason

Ovido - Quiz & Flashcards