Alla inlägg den 4 juli 2011

Av anders andersson - 4 juli 2011 05:47

Klockan är strax efter halv 6 och Nizze å jag har just dragit i oss lite frukost innan avfärd till Arlanda. 4 timmars sömn och ändå inte ubertrött.


När vi kom till Stockholm igår hade pokertarmen börjat skrika och vi drog en sväng till Krukan och spelade en sit & go. Mycket trevlig sittning med många sköna utdragningar, där Nizze var närmast pengarna då han bubblade.


Promenaden från Mariatorget till Kungsholmen var lång men rogivande och Vegasresan började kännas lite verklig.


Om en halvtimme drar vi mot Arlanda och pirret inför flygresan börjar smått infinna sig. Gillar verkligen inte att flyga men alternativet att simma över Atlanten verkar inte så praktiskt.


I morgon börjar allvaret och vi ska spela event 56, den dyraste turneringen någon av oss spelat och även den med mest deltagare i ca 3300. Flera av andelsköparna har hört av sig ochsagt att om vi vinner pengar åt dem och ska spela main event (58) så satsar de sin andl där oxå :=). Om du köpt andel och vill göra samma sak. Skicka sms eller maila ason65@hotmail.com 


Tiden mellan event 56 och main event är bara någon dag så vi kommer inte jaga sponsorer, men de som vill får gärna satsa sin andel igen :)


Nu ska jag skölja bort gruset ur ögonen, nästa rapport blir från Las Vegas, det är knappt att jag fattar det själv. VIVA LAS VEGAS

Ovido - Quiz & Flashcards