Alla inlägg den 11 juli 2011

Av anders andersson - 11 juli 2011 09:21

Först ska be om ursäkt för alla stavfel i min blogg, det kommer säkert flera. Till mitt försvar är att jag skriver dom sen i mörkret och när jag är väldigt trött. Härom kvällen somnade jag 3 gånger när jag läste bloggen för Nizze....


Idag tänkte vi ta poolen, men som vanligt så ändrade vi oss på morgonen, Nizze visade mej runt på hotellet och jag inköpte en keps innan vi fog ut för att kolla in pokerrummet på ceasar och äta på planet Hollywood. Maten på Hoolewood var sådär, tänkte en riktig amerikansk hamburgare vore nice. Gick ner men inte mer. Gick sen till Treasure och spelade turran, kom till finalbordet medans Nizze åkte tidigt och drog till poolen. Han tyckte dock att det var lite väl livat där sa han när jag kom tillbaka. Vi bestämde oss för att göra ett nytt försök på Treasure. Jag åkte dock tidigt och började spela cash istället.


Cashen flöt på bra och när Nizze tittade förbi eftr åkt ut så hade jag lite flytkänsla så jag ville spela mer medans han var seg och trött. Böljande upp och ner bestämde mej för att det fick vara nog när jag hade nästan 400 dollar framför mej, spelar 1 hand till sa jag. Får 5,6 klöver och får se en flopp för 14 dollar, floppen är 2,4,7 med 2 klöver. Stegdrag och färgdrag, 2 killar är med i potten och de höjer jag synar, turn Klöver A. En killer bettar jag synar den 3e lägger sig. River ett A till killen före mej ställer allin för 70 dollar och jag synar med min färg. Han vänder upp 44 för kåk och istället för nära 600 dollar så växlar jag in 290 +110 på cashen. Efter en veckas pokerspel så ligger Nizze och jag tillsammans (vi delar alla pokervinster) på + 74 dollar på vårt privata spel. 


När jag gick hem från Treasure fick jag för mej att jag skulle gå in på vårt hotells casino. Kollade olika spel men fattade mej inte på de flesta. Hittade dock ett rollettbord med 1 dollarsspel och jag växlade in 100 dollar. Fick 100 marker och spelade i början för 7 åt gången. Efter ett par snurr kom kille igång med rätt nummer och jag träffade 4 nummer av 5. 14 tvågånger och 29 två gånger i rad. Satt med 200 dollar plus 34 marker att spela med närjag sa att jag skulle spela upp dom och sen dra, spelade 2 marker på 10-15 och 28-30 plus lite extra här och där, fick för mej att lägga en extra på 13 men de klibbade ihop säg så det blev 2 extra. Givetvis blev det nummer 13 :).Gjorde samma sak flera gånger då jag försökte få slut på mina blå spelmarker och bara spara hundingarna, 3 marker på 15, klonk. När jag hade 600 dollar vid sidan så missade jag på 3 försöket och fick gå upp till rummet. Ivrig att berätta för Nizze om pokern men framförallt Rolletten. Nizze sov när jag komtill rummet så Towa blev den första att få veta genom chatten på facebook, Nizze får sova vidare. Byta till rollett kanske?


Kram på er alla/ason

Ovido - Quiz & Flashcards