Alla inlägg den 13 juli 2011

Av anders andersson - 13 juli 2011 10:39

Vad kan man säga om dagen? Poker poker poker.... Nizze har lagt huvudet på kudden och slocknat efter en hård dag på jobbet (vid pokerbordet). Vi började dagen på vårt lilla frukostställe där jag åt ostbröd och drack en kaffe, Kaffet här är typ 300 grader och jag bränner tungan varje morgon. Dagens första turra startade 11.00 på Stratosphere, det är den av turrorna vi har gillat bäst hitills. Jag byggde stack tidigt och var ett tag chipleader, medans Nizze hade det tyngre, det visade sig dock att vändningen skulle komma. Båda lyckades att komma på finalbordet, jag åkte dock som 8a (33 startande 4 priser). Med fyra spelare kvar gjordes en deal upp och Nizze som låg 3-4 tog gladligen emot den. 325 dollar i vinst.


Efter turran åt vi lite och sen drog vi till hotellet för att invänta kl 19.00 Nizze läste någon frågesport i en tidning och turligt nog för husfridens skull slutade det 11-11. Vi skulle välja mellan Stratosphere och Treasure. Vi körde lite gambling om det genom att köra omaha först till 5. Treasure låg på min lott och jag vann 5-3 :)


På Treasure blev det 35 spelare och jag får en bra start där stacken växer sakta men säkert. Spelare ramlar ut i en strid ström och även Nizze åker bland dem. Når finalbordet med 7 stacken eller nått, 5 priser. Småstackarna dubblar hela tiden så även jag. Nere på 6 spelare är vi 3 spelare som är illa ute för att bubbla, en äldre herre , en fransos och så jag. Den äldre herren är nere i 4000 när blindsen är 2000-4000. Dock tripplar han och jag försöker göra en deal med fransosen. Han avböjer dock och handen efter så är båda allin med syn från bigstacken. Vi är båda Allin med 6000 var. Jag har 44  och en 4 på floppen sen var tripplingen klar. Den äldre herren och en kvinna äger nu bordet, en italienare snålspelar med få marker efter en bad beat. 4 kvar hittar jag 1010 och ställer, får syn av KK och brädan hjälper inget. ¤e platsen betalade 142 dollar så det känns gött att bidra.


Dumma nog så köpte vi in oss i 22.00 turran oxå. Tripplade min stack första timmmen innan jag fick hjärnsläpp och började spela allt. 53 var med och jag åkte som 22a, Nizze tuggade på och kämpade till en 11 plats när han hamnade allin med AJ vs AJ vs QQ. QQ håller och vi traskar hemåt. Testa ett nytt spel på casinot idag. Var någon sorts 7-kortsspel mot dealern. Piagon eller var det nu hette, dealern försökte lära mej, och när jag gav mej var jag hela 6 dollar plus.


Sammanlagt är jag och Nizze nu 117 dollar plus på pokrn,dessutom är jag plus på Rouletten med 400 dollar och Piagon är jag 6 dollar plus.


I morgon blir det poker på Binions, en 100 dollar turnering med bra struktur`, om vi inte får annat för oss :)


Må så gött ni kan i Svedala/AsonEvert



Ovido - Quiz & Flashcards